spacer
spacer

Kisvárda Művészetek Háza

2008. február 13.
Országos verseny lesz a X. Kisvárdai Kifutó!

Minden eddiginél több, összesen hatvanhat fiatal tehetség jelentkezett Magyarország egész területéről a X. Kisvárdai Kifutó című énekversenyre. A legtöbben persze Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből jönnek

Minden eddiginél több, összesen hatvanhat fiatal tehetség jelentkezett Magyarország egész területéről a X. Kisvárdai Kifutó című énekversenyre. A legtöbben persze Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből jönnek, de van jelentkező Szolnokról, Székesfehérvárról, Budapestről, Gárdonyból, Mosonmagyaróvárról is.

A jelentkezők nagy számára való tekintettel előzetes válogatót kell tartani, hiszen a február 23-án megrendezésre kerülő műsorban nincs lehetőség arra, hogy valamennyi jelentkező bemutatkozhasson.
A válogatásra február 16-án (szombaton) 14 órai kezdettel kerül sor Kisvárdán a Művészetek Háza színháztermében. A válogatás zártkörű. Az előzsűri tagjai: Dion Marianna előadóművész, Lenyuné Farkas Katalin énektanár és Nyakó Béla, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza igazgatója.
spacer
spacer
spacer
© 2024. - Kisvárdai Várszínház - Theater Online