spacer
spacer

Kisvárda Művészetek Háza

2008. április 10.
Így táncolunk mi!

A tavaly megrendezett program sikerén felbuzdulva a KVMH újra műsorra tűzi az "Így Táncolunk Mi! című rendhagyó tánc-show műsort.

A tavaly megrendezett program sikerén felbuzdulva a KVMH újra műsorra tűzi az "Így Táncolunk Mi! című rendhagyó tánc-show műsort. A nagy érdeklődésre való tekintettel az idén április 26-án és 27-én (18 órai kezdettel) is bemutathatják tudásukat a táncolni szerető és vállalkozó szellemű hölgyek és urak: mindkét este értékeli majd produkciójukat szakmai díjjal a zsűri és a közönség szintén mindkét este leadhatja voksát kedvencére.


Az idei év bátor versenyzői és produkcióik:
Bíró Ágnes és Gyüre Tamás (rumba és ajaki csárdás)
Soltész Éva és Szabó Tamás (tangó és paso doble)
Pollákné Csikós Mónika és Ködöböcz Sándor (samba és show-tánc a "Cabaret"-ra)
Eszterhai Emese és Volentér László (cha-cha-cha és angol keringő)
Barkaszi Zsuzsa és Tóth György (samba és quick step)
Gonda Andrea és Dr. Artner Géza (rumba és slow fox)

Az izgalmakat ígérő, színes estéken a zsűritagok nem kisebb személyiségek lesznek, mint a Szombat Esti Láz sztárjai: Bánhidi Petra és Czene Attila, Zsámboki Marcell a Magyar Táncművészeti Főiskola KTI igazgatója, valamint Bertli József a Szabolcs Alapfokú Táncművészeti Iskola igazgatója és Nyíriné Halasi Anita a Napsugár Alapfokú Táncművészeti Iskola igazgatója.
Az említett párok táncain kívül több érdekességre is sor kerül az esték folyamán. Nyitótáncként fellépnek "bécsi keringő" formációjukkal a tavalyi "Így táncolunk mi!" versenyzői, valamint Bánhidi Petra és Czene Attila samba és quick step műsorában is gyönyörködhetnek majd. Kuriózum lesz Barkóczi Beáta odisszi táncművész két produkciója: "batu nritja": ebben a művész indiai pengetős hangszere, a vína, a fuvola, a dob, majd a cintányér mennyei hangját ajánlja fel a közönségnek; "pallavi": tisztán technikai elemekből felépülő produkció, amelyben a művész egy-egy mozdulat szépségét egy bimbó kinyílásához hasonlóan tárja a nézők elé.
Az estek zárószáma egy különleges tánc-show formáció lesz, az idei versenyzők a "Chicago" c. musical betétdalára készített koreográfiában bizonyítják be sokoldalúságukat.
Műsorvezetők: Dion Marianna és Dr. Csontó László.
spacer
spacer
spacer
© 2024. - Kisvárdai Várszínház - Theater Online