spacer
spacer

Kisvárda Művészetek Háza

2007. december 12.
Új időpontban a tíz éves Kisvárdai Kifutó!

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza 2008-ban tizedik alkalommal rendezi meg "Kisvárdai Kifutó" címmel az amatőr énekes szólisták versenyét.

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza 2008-ban tizedik alkalommal rendezi meg "Kisvárdai Kifutó" címmel az amatőr énekes szólisták versenyét.
A zsűritagok felkérése és egyéb szervezési feladatok miatt a korábban meghirdetett február eleji időponttól eltérően február 23-án (szombat) 17 órai kezdettel rendezzük meg a programot.

Továbbra is várjuk mindazok jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban a színpadi énekléshez. A fellépők produkcióját szakmai zsűri értékeli és az általuk legjobbnak ítélt szólisták különféle értékes díjakban részesülnek
A jelentkezés feltételei:
- azok az amatőr énekesek jelentkezhetnek, akik betöltötték a 14. életévüket
- a zenei alapról a fellépőknek kell gondoskodni (cd vagy mini disc)
- a jelentkezéseket kizárólag írásban, 2008. február 11-ig fogadjuk el postán, vagy faxon (45/500-451.) A nevezéshez jelentkezési lapot kell kitölteni, melyet igényelni lehet telefonon: 45/405-239., vagy 500-451, e-mailen: kisvarda.szinhaz@t-online.hu, vagy személyesen a Művészetek Háza információjában. Határidőn túli jelentkezéseket nem áll módunkban figyelembe venni.
- a lapon két műsorszámot kell feltüntetni, melyből legalább az egyik gyorsabb tempójú legyen.
- a nevezési díj 2.000.- Ft, melyet postai utalványon vagy személyesen kérünk befizetni a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza címére "Kisvárdai Kifutó" jeligével.
- a beérkezett jelentkezések rendszerezését követően előselejtezőt tartunk egy szakmai zsűri közreműködésével a Művészetek Házában 2008. február 16. (szombat) 14 órától.

Jó felkészülést és sikeres szereplést kívánunk!
spacer
spacer
spacer
© 2024. - Kisvárdai Várszínház - Theater Online